Новини

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю послуг з обслуговування багатофункціональних пристроїв та ноутбуків та придбання картриджів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг з обслуговування багатофункціональних пристроїв та ноутбуків та придбання картриджів.

Навчання викладачів навичкам надання першої допомоги.

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України представила для викладачів Одеського національного технологічного університету тренінг з навчання навичкам надання першої допомоги в екстрених ситуаціях.

Заходи з елементами творчості легко занурюють дітей у творчій настрій

В Київській районній організації міста Одеса Товариства Червоного Хреста України в рамках психосоціальної підтримки для дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб, щотижня у вівторок і четвер проводяться заходи з елементами творчості.

ПРОДОВЖЕННЯ КОНКУРСУ НА МІСЦЕВУ ЗАКУПІВЛЮ КАНЦЕЛЯРСЬКИХ ТОВАРІВ ТА МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ

УВАГА! Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує продовження конкурсу на місцеву закупівлю канцелярських товарів та матеріалів для творчості

Ще одна локація з психосоціальної підтримки працює в м. Кілія

Нова локація з психосоціальної підтримки в м. Кілія допомагає дітям відчувати себе більш розслабленими, як фізично, так і психічно. Новостворений простір з символічною назвою "Парасолька"☔ на базі Кілійської спортивної школи запрацював з 21 січня цього року.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю канцелярських товарів та матеріалів для творчості

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю канцелярських товарів та матеріалів для творчості.

Мобільні укриття - забезпечення безпеки та захисту для мешканців Одеси

За підтримки Українського Червоного Хреста в Одесі встановили 5 мобільних укриттів на кінцевих зупинках міського транспорту

УВАГА! Зміни до Запиту цінових пропозицій закупівлі продуктів харчування

Повідомляємо про зміни у Запиті цінових пропозицій місцевої закупівлі продуктів харчування

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю продуктів харчування

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю продуктів харчування.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю бензину А-95 і дизельного палива (по бланкам дозволу і/або талони)

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю бензину А-95 і дизельного палива (по бланкам дозволу і/або талони).

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю послуг з технічного обслуговування та ремонту автомобілів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг з технічного обслуговування та ремонту автомобілів

Нічний обстріл Одеси та знову руйнування

Внаслідок чергової нічної атаки безпілотників на Одесу сталося руйнування житлового будинку. На жаль, не обійшлося без жертв.

Психосоціальна підтримка від Українського Червоного Хреста в Одесі та області

Майже 2300 учасників відвідали заходи з психосоціальної підтримки від Українського Червоного Хреста в Одесі та області в січні цього року. В 2023 році послуги отримали 18194 учасників.

Турбота про самотніх та тих, хто потребує підтримки

На Одещині з вересня 2022 року працює напрямок діяльності «Догляд вдома» - це допомога у побуті одиноким людям літнього віку, які залишилися без підтримки рідних.

ЗМІ про нас - надання допомоги потребуючим

Команда волонтерів Київської районної організації м.Одеса Українського Червоного Хреста організували один з найпотужніших пунктів надання допомоги потребуючим міста Одеса та Одеського району.

Допомога постраждалим внаслідок повітряних атак

Одеська обласна організація Українського Червоного Хреста продовжує підтримувати мешканців міста, житло яких зазнало руйнувань внаслідок внаслідок обстрілів міста.

Взаємодія між учасниками ліквідації наслідків надзвичайних ситуації - один з важливих компонентів реагування

В Одесі відбулася плідна робоча зустріч волонтерів Загону швидкого реагування Українського Червоного Хреста в Одеській області та співробітників Батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області з метою налагодження майбутньої взаємодії.

Турбуємось про тих, хто найбільш потребує!

На Одещині Український Червоний Хрест продовжує забезпечувати підопічних напрямку діяльності «Догляд вдома» всім необхідним.

Відвідали маленьких пацієнтів в дитячій лікарні

Напередодні Новорічних свят, волонтери Суворовської районної оргнаізації м.Одеса Українського Червоного Хреста завітали до маленьких пацієнтів терапевтичного відділення Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, аби подарувати їм трохи свята.

Подяка рятувальникам від Президента України Володимира Зеленського

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні подякував всім тим, хто вдень і вночі, в будь-яке свято і в будь-яких умовах допомагає постраждалим від наслідків російських атак — рятувальникам, працівникам поліції, волонтерам.

Робочий візит до Одеси представників Шведського Уряду та Шведського Червоного Хреста

В рамках робочого візиту на початку грудня цього року, Держсекретар з питань розвитку міжнародного співробітництва Швеції Діана Янсе, Посол Швеції в Україні Мартін Оберг та представник Шведського Червоного Хреста Карен Х. Бйорнеста ознайомились з діяльністю Одеської обласної організації Українського Червоного Хреста.

Співпраця з державними закладами освіти

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України та Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д.Ушинського» підписали Меморандум про співпрацю.

Привітали активних волонтерів Одеського Червоного Хреста

До Дня волонтера в Одеській обласній організації Товариства Червоного Хреста України урочисто привітали активних волонтерів зі всієї області.

В Одесі відкрито Центр соціально-психологічної підтримки для внутрішньо переміщених осіб

"В нашому місті зареєстровано понад 85 тисяч переселенців, зрозуміло, що всі міські ресурси для розміщення було вичерпано, тому ми вирішили відремонтувати одну із комунальних будівель і розмістити тут центр» - сказав мер Геннадій Труханов.

Реагування Червоного Хреста України на місці ліквідації наслідків нічної атаки дронів

⚡️Одеській Загін швидкого реагування Червоного Хреста України працює на місці ліквідації наслідків нічної атаки дронів.

Конференція щодо організації реабілітаційної допомоги

🔔В Одесі відбулась перша конференція «Проблеми та перспективи організації реабілітаційної допомоги ветеранам ЗСУ – Rehab-2024», організована Асоціацією реабілітаційного менеджменту.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю послуг з організації заходу

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг з організації заходу - тренінгу з підготовки інструкторів з першої допомоги 06 - 11 грудня 2023 року з проживанням та харчуванням учасників.

Допомога під час негоди на Одещині

Наслідком потужного циклону 26-27 листопада в країні стали снігові пастки не тільки для автотранспорту, але й для мешканців житлових будівель.

Відновлення діяльності Українського Червоного Хреста в Ізмаїльському районі

Відбулася робоча зустріч представників Одеської обласної організації Українського Червоного Хреста з керівництвом міста Ізмаїл, представниками громад району та районною владою.

УВАГА! Зміни до Запиту цінових пропозицій закупівлі послуг з організації заходу.

Повідомляємо про зміни у Запиті цінових пропозицій місцевої закупівлі послуг з організації заходу святкування Дня волонтера

Міністр закордонних справ Великої Британії відвідав Одеський Червоний Хрест

Девід Кемерон зустрівся з представниками Українського Червоного Хреста та спільно з впливовими громадськими організаціями обговорили гуманітарну ситуацію в Україні.

У Києві відбувся IV Національний форум організаційного розвитку Українського Червоного Хреста

У Києві відбувся IV Національний форум організаційного розвитку Українського Червоного Хреста. Форум покликаний стати комунікаційною платформою, яка об'єднує представників Українського Червоного Хреста з усієї країни, сприятиме обміну найкращими практиками й досвідом кожної організації по всій Україні, включаючи успіхи, проблеми та отримані уроки.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю послуг з організації заходу святкування Дня волонтера

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг з організації заходу святкування Дня волонтера для волонтерів Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України 05 грудня 2023 року з харчуванням учасників

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю послуг з організації заходів святкування Дня волонтера

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг з організації заходів святкування Дня волонтера з відвідуванням закладів з боулінгом для волонтерів місцевих організацій Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України 30 листопада 2023 року, 02 грудня 2023 року, 08 грудня 2023 року, 09 грудня 2023 року з харчуванням учасників

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю з придбання медичних витратних матеріалів та медичного обладнання

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю з придбання медичних витратних матеріалів та медичного обладнання

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю товарів та обладнання для облаштування банку одягу

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю товарів та обладнання для облаштування банку одягу

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю обладнання для проведення презентацій

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю обладнання для проведення презентацій

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю кавамашин

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю кавамашин

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю поліграфічної та сувенірної продукції

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю поліграфічної та сувенірної продукції для візуалізації статутної та проектної діяльності організації.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю павербанків

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю павербанків.

На Одещині підопічні напрямку діяльності «Догляд вдома» отримали засоби реабілітації.

Волонтери Загону швидкого реагування Одеської області доставили потребуючим напрямку діяльності «Догляд вдома» технічні та інші засоби реабілітації (крісла-колісні тощо).

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю пристроїв для резервного електроживлення.

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю пристроїв для резервного електроживлення.

До Всесвітнього дня перезапуску серця

Всесвітній день перезапуску серця відзначають 16 жовтня за ініціативою Європейської ради з реанімації та за підтримки Європейського парламенту під гаслом: «Кожна людина у світі може врятувати життя».

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю обладнання для навчання населення навичкам надання першої допомоги

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю обладнання для навчання населення навичкам надання першої допомоги.

УВАГА! Зміни у Запиті цінових пропозицій закупівлі меблів

Повідомляємо про зміни у Запиті цінових пропозицій місцевої закупівлі меблів

Ліквідація наслідків повітряної атаки на Одещині.

Вночі 10 жовтня під час повітряної атаки на Одещину зазнали пошкоджень житлові будинки в одному з населених пунктів Одеського району.

До Всесвітнього дня психічного здоров'я

Щороку 10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоров'я, щоб привернути увагу міжнародної спільноти до цієї сфери.

Одеській Червоний Хрест приймає участь в ліквідації наслідків повітряної атаки.

Вночі 7 жовтня під час повітряної атаки на Одещину в м.Чорноморськ внаслідок попадання уламків та вибуховою хвилею було пошкоджено кілька багатоквартирних будинків.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю меблів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю меблів.

В Одесі привітали громадян похилого віку

До Міжнародного дня громадян похилого віку підопічні напрямку діяльності «Догляд вдома» Одеського Червоного Хреста отримали гуманітарну допомогу.

Дайджест тижня Суворовської районної організації м.Одеса Українського Червоного Хреста

Дайджест тижня Суворовської районної організації м.Одеса Українського Червоного Хреста.

ПРОДОВЖЕННЯ КОНКУРСУ НА МІСЦЕВУ ЗАКУПІВЛЮ БЕНЗИНУ А-95 І ДИЗЕЛЬНОГО ПАЛИВА

УВАГА! Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує продовження конкурсу на місцеву закупівлю бензину А-95 і дизельного палива (по бланкам дозволу і/або талони).

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю послуг з ремонту приміщень

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг "Ремонт приміщень першого поверху, інженерних мереж та благоустрою території за адресою: м. Одеса вулиця Пироговська, буд. 5 ".

КОНКУРС на місцеву закупівлю бензину А-95 і дизельного палива (по бланкам дозволу і/або талони)

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю бензину А-95 і дизельного палива (по бланкам дозволу і/або талони).

Співпраця з закладами освіти

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України та ОНУ імені Мечникова підписали Меморандум про співпрацю.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю побутової техніки.

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю побутової техніки.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю конвекційних обігрівачів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю конвекційних обігрівачів.

Одеський Червоний Хрест прийняли участь у заходах до Всесвітнього дня надання першої допомоги

До Міжнародного дня першої допомоги в рамках міського заходу SEASIDE HALF MARATHON волонтери Одеського Червоного Хреста провели заходи з інформування навчання навикам першої допомоги»; майстер класи на теми «Алгоритм надання першої допомоги», «Відновлювальне положення», «Серцево-легенева реанімація»; працювали локації з психосоціальної підтримки для дітей.

Фестиваль до Міжнародного дня гуманітарної допомоги в Одесі

19 серпня в Одеському парку імені Т. Г. Шевченка відбувся фестиваль до Міжнародного дня гуманітарної допомоги, в якому прийняли участь представники Одеського Червоного Хреста..

Одеській Червоний Хрест приймає участь в ліквідації наслідків повітряної атаки

Вночі 14 серпня під час повітряної атаки в м.Одеса внаслідок попадання уламків було пошкоджено гуртожиток одного з навчальних закладів та супермаркет. Вибуховою хвилею у кількох будівлях понівечено вікна та балкони, побито припарковані поруч автівки.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю послуг для проведення культурно-просвітницького та спортивного заходу

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг для проведення культурно-просвітницького та спортивного заходу для волонтерів місцевих організацій Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України 12-13 серпня 2023 року терміном 2 дні з розміщенням учасників.

До Всесвітнього дня боротьби з гепатитом в Одесі відбулась Акція здоров‘я!

До Всесвітнього дня боротьби з гепатитом 28 липня в Одесі відбулась Акція здоров‘я! На акції була можливість безкоштовно і швидко отримати цілий комплекс соціальних та медичних послуг: - тестування на ВІЛ, гепатит В і С та сифіліс; - дізнатися результати вже за 15 хвилин; - отримати консультації сімейного лікаря; - виміряти тиск, пульс, рівень цукру в крові і на основі цього отримати рекомендації фахівця.

Обмін досвідом в рамках програми розвитку організацій Українського Червоного Хреста

26-27 липня в Одесі відбувся міжрегіональний етап програми обміну досвідом в рамках програми #розвитокBraVo Українського Червоного Хреста. В заході прийняли участь представники Одеської, Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської обласних та місцевих організацій. Кожна місцева організація презентувала власні успішні практики.

Одеський Червоний Хрест приймає участь в ліквідації наслідків повітряних атак на м.Одеса

Через повітряні атаки протягом останнього тижня в місті пошкоджені житлові будинки, цивільна інфраструктура та релігійна споруда. Волонтери Загону швидкого реагування Українського Червоного Хреста Одеської області оперативно виїжджали на реагування кожної ночі.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю офісного приладдя та канцелярських товарів (різне)

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю офісного приладдя та канцелярських товарів (різне).

Одеський Червоний Хрест передав допомогу для облаштування захисних споруд цивільного захисту м.Одеса

В рамках співпраці Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України з Одеською міською радою в червні 2023 року передано Комунальному підприємству «Сервісний Центр» гуманітарну допомогу у вигляді 800 спальних наборів

Всесвітній день донора крові

Щороку 14 червня країни відзначають Всесвітній день донора крові. Волонтери Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України постійно проводять роботу щодо розвитку донорства крові, регулярно донують кров самі та своїм прикладом заохочують людей до донорства крові.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю товарів для облаштування місць компактного проживання

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю товарів для облаштування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб.

Підтримка постраждалих від повітряної атаки в Білгород-Дністровському районі

У Білгород-Дністровському районі внаслідок повітряної атаки вночі 10 червня вибуховою хвилею були пошкоджені житлові будинки. волонтери Червоного Хреста України виїхали надати допомогу постраждалим.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю медичних витратних матеріалів та медичного обладнання

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю медичних витратних матеріалів та медичного обладнання

Психосоціальна підтримка населення на Одещині

Турбота про психічне здоров’я та психосоціальна підтримка населення стала надзвичайно важливою сьогодні в Україні. Саме тому цей напрямок дуже активно розвивається в Одеській області

Не наодинці: соціальні помічники Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України допомагають самотнім літнім людям на Одещині

З квітня 2023 року Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України реалізується напрямок діяльності «Догляд вдома»

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю складського обладнання

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю складського обладнання

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю на виготовлення друкованої та брендованої продукції

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю на виготовлення друкованої та брендованої продукції

УВАГА! ЗМІНИ до Запиту цінових пропозицій на місцеву закупівлю готельних, ресторанних та конференц-послуг

ЗМІНИ до Запиту цінових пропозицій на місцеву закупівлю готельних, ресторанних та конференц-послуг.

КОНКУРС на місцеву закупівлю готельних, ресторанних та конференц-послуг

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю готельних, ресторанних та конференц-послуг для проведення тренінгу з Волонтерського менеджменту в м. Одесі та Одеській області у період з 23 по 26 травня 2023 року терміном 4 дні / 3 ночі (вівторок - п’ятниця)

На Одещині працюють мобільні медичні бригади Червоного Хреста України

З лютого на Одещині працюють 2 мобільні медичні бригади Червоного Хреста України.

В Одесі знищено склад Червоного Хреста України

Внаслідок ракетного удару по Одещині 08.05.2023 повністю зруйновано орендоване складське приміщення Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України площею 1000кв.м.

Психологічний стан важливий! – тренінг для волонтерів

20-21 квітня відбувся 2-денний тренінг з Першої психологічної допомоги та Психосоціальної підтримки (ПСП) для Одеської команди волонтерів.

СКАСУВАННЯ КОНКУРСУ НА МІСЦЕВУ ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГ РЕМОНТУ ПРИМІЩЕНЬ

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, яке оголошувало конкурс на місцеву закупівлю послуг "Ремонт приміщень першого поверху, інженерних мереж та благоустрою території за адресою: м. Одеса вулиця Пироговська, буд. 5", повідомляє, що у зв’язку із об’єктивними причинами, прийнято рішення про скасування місцевої закупівлі.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю послуг з ремонту приміщень

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг "Ремонт приміщень першого поверху, інженерних мереж та благоустрою території за адресою: м. Одеса вулиця Пироговська, буд. 5 "

КОНКУРС на місцеву закупівлю бензину і дизельного пального

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю бензину і дизельного пального

ПРОДОВЖЕННЯ КОНКУРСУ НА МІСЦЕВУ ЗАКУПІВЛЮ ОФІСНОГО ПРИЛАДДЯ ТА КАНЦЕЛЯРСЬКИХ ТОВАРІВ

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує продовження конкурсу на місцеву закупівлю офісного приладдя та канцелярських товарів

Турбуємось про одиноких та самотньо проживаючих

В Одесі в рамках діяльності напрямку "Догляд вдома", людям літнього віку та особам з інвалідністю, які наразі проживають одні й не мають підтримки з боку рідних, допомагають відповідальні та компетентні соціальні помічники Червоного Хреста України.

Надання допомоги об’єднує

В січні-лютому 2023 року Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України до Координаційного гуманітарного штабу при Одеській районній державній адміністрації Одеської області для внутрішньо переміщених осіб, які були змушені покинути власний будинок та мешкаю зараз в Одеському районі, передано допомоги на суму понад 3 мільйона гривень

Підтримуємо місця компактного проживання в Одесі.

Малиновською районною організацією м. Одеса Товариства Червоного Хреста України реалізовано грант «Мобільна електростанція та приладдя для зв’язку та обігріву»

«Є-тепло!» - проект підтримки внутрішньо переміщених осіб

Приморською районною організацією м.Одеса Товариства Червоного Хреста України реалізовано проект «Є-тепло!» в рамках конкурсу грантів програми «Bravo». Основна мета проекту - задоволення нагальних потреб внутрішньо-переміщених осіб.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю продуктів харчування (кава-пауза, різне)

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю продуктів харчування (кава-пауза, різне).

Підтримуємо внутрішньо переміщених осіб в Білгород-Дністровському районі Одеської області.

06.02.2023 Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України через Координаційний гуманітарний штаб при Білгород-Дністровській районній державній адміністрації надано допомогу для внутрішньо переміщених осіб які мешкають в Білгород-Дністровському районі

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю офісного приладдя та канцелярських товарів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю офісного приладдя та канцелярських товарів (різне).

Навчання волонтерів Загону швидкого реагування в реальних умовах

Для відпрацювання та закріплення навичок рятувальних робіт командуванням Загону швидкого реагування Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України було організовано навчання.

Підтримуємо роботу Пункту Незламності в Одесі

Київська районна організація м.Одеса Товариства Червоного Хреста України передали зарядну електростанцію та сонячну панель для Пункту Незламності Київського району міста Одеса.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю на придбання меблів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс місцевих закупівель на придбання меблів

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю на придбання побутової техніки

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс місцевих закупівель на придбання побутової техніки.

УВАГА! КОНКУРС на виготовлення брендованої продукції

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс місцевих закупівель на виготовлення брендованої продукції для візуалізації діяльності «Догляд вдома Товариства Червоного Хреста України».

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю електричного обладнання

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю електричного обладнання

УВАГА! КОНКУРС на послуги автоперевезення

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг автоперевезення для доставки гуманітарної допомоги в рамках статутної діяльності організації.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю на канцелярських товарів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України (далі – «Організатор») оголошує конкурс місцевих закупівель на придбання канцелярських товарів.

УВАГА! Продовження конкурсу на придбання транспортних засобів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України повідомляє, про продовження строку подачі цінових пропозицій для проведення процедури місцевої закупівлі на придбання транспортних засобів

УВАГА! КОНКУРС на придбання транспортних засобів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю на придбання транспортних засобів

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю на придбання засобів підтримки та реабілітації для бенефіціарів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю на придбання засобів підтримки та реабілітації для бенефіціарів.

УВАГА! КОНКУРС на місцеву закупівлю медичних витратних матеріалів та медичного обладнання

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю медичних витратних матеріалів та медичного обладнання.

УВАГА! КОНКУРС!

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на придбання Конвекторів електричних максимальною потужністю 2000 Вт.

УВАГА! КОНКУРС!

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на придбання медичних нош.

УВАГА! КОНКУРС!

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на придбання засобів індивідуального захисту для соціальних помічників та засобів гігієни для бенефіціарів.

УВАГА! КОНКУРС!

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на придбання бензину і дизельного пального.

Підтримка медичних закладів

За ініціативи волонтерів Загону швидкого реагування Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України за сприянням Одеської міської ради та Одеської обласної військової адміністрації проведено обстеження потреб медичних закладів міста та області.

Побутова техніка для закладів соціального захисту від ТОВ «Самсунг Електронікс Україна Компані»

16 закладів системи соціального захисту Одеської області отримали 57 пральних машин, 29 холодильників та 42 мікрохвильових пічок завдяки благодійному проекту ТОВ «Самсунг Електронікс Україна Компані» у співпраці з Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та Одеською обласною військовою адміністрацією.

Допомога постраждалим в Сергіївці

Впродовж першої доби після нічних ракетних ударів в Сергіївці волонтери Загону швидкого реагування Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України сумісно з волонтерами, що долучились до лав Загону від Одеського добровільного загону рятувальників, виїхали до місця пошкодження житлового будинку та баз відпочинку з гуманітарною місією.

14 червня – особлива дата для багатьох людей

В світі 14 червня країни відзначають Всесвітній день донора крові. У перекладі з латини це слово означає “дарувати”.

Навчання для лікарів від психологів Червоного Хреста

Одним з напрямків діяльності Служби психологічної підтримки населення Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України є навчання населення основам саморегуляції в екстремальних ситуаціях.

Універсальний намет отримали від Міжнародного Комітету Червоного Хреста

Універсальний намет встановили волонтери Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України разом із представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Офіційна позиція у зв'язку з візитом Президента Міжнародного Комітету Червоного Хреста Петера Маурера до Москви

Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ/ Червоний Хрест України) та Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ) – це різні організації. Червоний Хрест України має виключно національний мандат - працює тільки на території України.

Співпраця з владою все більше налагоджується та розгалужується

Ще один насичений день приніс кілька зустрічей та відправлення адресної допомоги.

Ми запускаємо безплатну телефонну лінію психологічної допомоги

З 22 березня Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України запускає новий проєкт психологічної підтримки.

Iнтерв’ю фінському ЗМІ

Голова Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України розповів про нашу роботу та регіональні проблеми фінському онлайн-виданню «Helsingin Sanomat».

Співпраця з керівництвом області набирає обертів

Спільно з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста провели зустрічі з керманичами регіону. Роботи багато, тому оперативно намітили основні напрямки співпраці.

Побутова техніка Samsung стане у нагоді соціально незахищеним одеситам

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України продовжує співпрацю з місцевими органами влади. Сьогодні наші волонтери передали Департаменту соцзахисту Одеської міської ради побутову техніку.

Візит представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста

Погляд всього світу прикутий до України. Сьогодні до Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України завітали представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Все більше роботи й все більше волонтерів!

В новому офісі на вул. Грецькій, 5 Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України зайняла одразу два поверхи.

Трагедія, що зіткана з мільйонів окремих історій

Щоденно Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України перевозить сотні цивільних до кордону з Молдовою кількома рейсами. До одеситів масово додаються й вимушені переселенці з Херсонщини й Миколаївщини.

Безплатний трансфер до Молдови стає щоденним!

Сьогодні волонтери Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України успішно відправили другий рейс з бажаючими виїхати за межі Одеси. Кількість охочий зростає – в перший день ми транспортували 40 осіб, а в неділю – понад 80.

В нашій команді поповнення!

Необхідність швидко реагувати на гуманітарні виклики, до яких призвів широкомасштабний конфлікт на території України, стала тригером для внесення змін в організацію роботи Одеської обласної організації ТХЧУ.

Допомога від Samsung Electronics Ukraine

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України отримала від Samsung Electronics Ukraine Company партію побутової техніки на 16 млн грн.

Безкоштовна евакуація з Одеси до Молдови 13.03.2022

Перший евакуаційний рейс від Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України успішно відправлено. Завтра повторюємо!

Гуманітарна допомога від партнерів

Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України прийняла гуманітарну допомогу від партнерів з Міжнародного Руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця. Одразу п’ять вантажівок доставили понад 100 тонн різних товарів з Італії, Румунії та Туреччини.

Безкоштовний трансфер з Одеси до Молдови

12 березня, у суботу Товариство Червоного Хреста України за проханням міської влади організовує трансфер Одеса — Паланка.

Cтворюється центр психологічної допомоги громадянам

На базі Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України створюється центр психологічної допомоги громадянам. Важке сьогодення безумовно впливає на моральний та ментальний стан цивільного населення. Ми отримали багато пропозицій від професійних психологів, які не можуть стояти осторонь.

Увага — зміна адреси

УВАГА! Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України інформує про переїзд з адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою вул. Канатна, 83, в приміщення бізнес-центру, що знаходиться за адресою вул. Грецька, 5.

Червоний Хреста Одеса запрошує волонтерів донорів прийняти участь в акції

Достатня кількість крові, отриманої від добровільних донорів крові, забезпечує якість, безпеку та доступність крові та її компонентів для пацієнтів, які цього потребують. Звертатись за адресою: м.Одеса, вул. Академика Воробйова, 5. Міська клінічна лікарня №11, відділення трансфузіології Понеділок-четвер з 9-00 до 13-00 П’ятниця з 9-00 до 11-00 Тел. 048-795-13-15 Як підготуватися Завчасно: за 14 днів виключити застосування антибіотиків; за 3 доби не застосовувати аспірин та анальгетики; за 48 год не вживати алкоголь;

Офіційна заява Червоного Хреста України щодо "зелених коридорів" та гуманітарної допомоги

В окремих випадках, Товариство Червоного Хреста України допомагає місцевій та державній владі у координації евакуації мирного населення, проте самостійного мандату на такі дії Товариство Червоного Хреста не має.

Червоний Хрест України та Erasmus Student Network ініціювали навчання населення першій допомозі

Сьогодні було проведено перший онлайн тренінг з першої допомоги. За понад годину цей ефір відвідало 180 учасників Erasmus Student Network. Ми будемо інформувати на сторінці Червоного Хреста України про заплановані онлайн тренінги з першої допомоги для всіх охочих. Бережіть себе.