Турбуємось про одиноких та самотньо проживаючих

В Одесі в рамках діяльності напрямку "Догляд вдома", людям літнього віку та особам з інвалідністю, які наразі проживають одні й не мають підтримки з боку рідних, допомагають відповідальні та компетентні соціальні помічники Червоного Хреста України.

    Турбуємось про одиноких та самотньо проживаючих.

    В Одесі в рамках діяльності напрямку “Догляд вдома”, людям літнього віку та особам з інвалідністю, які наразі проживають одні й не мають підтримки з боку рідних, допомагають відповідальні та компетентні соціальні помічники Червоного Хреста України.

    Через стан здоров’я такі люди не можуть самостійно забезпечити базові потреби: приготувати їжу, сходити й закупити ліки чи продукти харчування, прибрати оселю, тощо.

    Завдяки отриманим знанням (на тренінгах) та особистій мотивації, наші соціальні помічники та помічниці надають важливо необхідну соціально-побутову підтримку одиноким людям, які потребують сторонньої допомоги у вирішенні простих життєвих потреб. Разом з цим, психологічна підтримка та спілкування вкрай необхідна самотнім людям, яку вони також отримують від наших соціальних помічників.

    З кожним днем команда діяльності “Догляд вдома" Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України збільшується за рахунок кількості бажаючих стати соціальними працівниками, щоб якомога більше надати допомогу вразливим верствам населення.

    Якщо ви бажаєте приєднатись до нашої команди соціальних помічників, звертайтесь за телефоном 093-537-04-23 Дмитро, в робочі дні з 9.00 до 18.00.

    Ми поруч!


    #червонийхрестОдеса #БезТебеНіяк #URCS #забезпечуючинайголовніше #партнерство #ThanksVolunteers #волонтери #допомогапоруч #разомлегше #Одеса #милосердя #ЧервонийХрест #ДоглядВдома