Не наодинці: соціальні помічники Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України допомагають самотнім літнім людям на Одещині

З квітня 2023 року Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України реалізується напрямок діяльності «Догляд вдома»

    «Не наодинці: соціальні помічники Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України допомагають самотнім літнім людям на Одещині»

    На жаль, таких людей є багато. Хтось вже зовсім одинокий, а у когось рідні виїхали за кордон. І вони через стан здоров’я не можуть самостійно піклуватися про себе і не мають фізичної та психосоціальної підтримки.

    Розуміючи ці проблеми, з квітня 2023 року Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України реалізується напрямок діяльності «Догляд вдома» - соціальні помічники допомагають своїм підопічним в м. Одесі, с. Сухий Лиман, с. Лиманка та смт. Таїрове з покупками, домашніми справами, приготуванням їжі, підтримкою у вирішенні соціально-побутових та простих життєвих потреб вже в Одеській області, а саме, в Таїровській селищній територіальній громаді.

    Завдяки догляду, люди можуть певною мірою не відчувати себе на самоті.

    В подальшому планується розвиток напрямку діяльності «Догляд вдома» у віддалених районах області.

    Якщо ви бажаєте приєднатись до нашої команди соціальних помічників, звертайтесь за телефоном 093-537-04-23 Галина в робочі дні з 9.00 до 17.00.

    Ми поруч!