До Всесвітнього дня боротьби з гепатитом в Одесі відбулась Акція здоров‘я!

До Всесвітнього дня боротьби з гепатитом 28 липня в Одесі відбулась Акція здоров‘я! На акції була можливість безкоштовно і швидко отримати цілий комплекс соціальних та медичних послуг: - тестування на ВІЛ, гепатит В і С та сифіліс; - дізнатися результати вже за 15 хвилин; - отримати консультації сімейного лікаря; - виміряти тиск, пульс, рівень цукру в крові і на основі цього отримати рекомендації фахівця.

    До Всесвітнього дня боротьби з гепатитом 28 липня в Одесі відбулась Акція здоров‘я!

    На акції була можливість безкоштовно і швидко отримати цілий комплекс соціальних та медичних послуг:

    • тестування на ВІЛ, гепатит В і С та сифіліс;
    • дізнатися результати вже за 15 хвилин;
    • отримати консультації сімейного лікаря;
    • виміряти тиск, пульс, рівень цукру в крові і на основі цього отримати рекомендації фахівця.

    Присутні мали можливість відвідати ярмарок профільних неурядових громадських та благодійних організацій. Отримати від волонтерів Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України інформування про гепатити та наслідки цього захворюваня, інформування з мінної небезпеки, ознайомитись з напрямками діяльності Червоного Хреста, а також пройти дуже необхідний майстер-клас з першої допомоги.

    Дякуємо організаторам та учасникам заходу: Департамент охорони здоров’я Одеської міської ради, Одеський міський центр профілактики та боротьби з ВІЛ-інф/СНІДом, КНП «Центр первинної медико санітарної допомоги № 3 Одеської міської ради», Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, БО «100 відсотків життя. Одеса», Тижні добрих справ- Одеса, «Клініка, дружня до молоді м. Одеса", Реванш м. Одесса, Шлях Свiтла & Перетворення України, Гостинна Хата. Партнерство та співпраця для людей!