Одеській Червоний Хрест приймає участь в ліквідації наслідків повітряної атаки

Вночі 14 серпня під час повітряної атаки в м.Одеса внаслідок попадання уламків було пошкоджено гуртожиток одного з навчальних закладів та супермаркет. Вибуховою хвилею у кількох будівлях понівечено вікна та балкони, побито припарковані поруч автівки.

    Одеській Червоний Хрест приймає участь в ліквідації наслідків повітряної атаки

    Нагадаємо, що вночі 14 серпня під час повітряної атаки в м.Одеса внаслідок попадання уламків було пошкоджено гуртожиток одного з навчальних закладів та супермаркет. Вибуховою хвилею у кількох будівлях понівечено вікна та балкони, побито припарковані поруч автівки.

    🚨Команда волонтерів Українського Червоного Хреста виїхали на місце надзвичайної ситуації для допомоги рятувальникам. Волонтери надавали першу допомогу пораненим, першу психологічну допомогу постраждалим, а також транспортували людей до медичних закладів.

    Спільними зусиллями міської ради, комунальних служб міста, громадських та волонтерських організацій надається допомога постраждалим.

    350 упаковок брезенту надала Одеська обласна організація Українського Червоного Хреста для закриття вікон в 19 будинках. Допомогу отримали пошкоджені заклади освіти, здоров’я та житлові будинки.

    Ми поруч!

    #червонийхрестОдеса #БезТебеНіяк #ЗагінШвидкогоРеагування #МиПоруч