У Києві відбувся IV Національний форум організаційного розвитку Українського Червоного Хреста

У Києві відбувся IV Національний форум організаційного розвитку Українського Червоного Хреста. Форум покликаний стати комунікаційною платформою, яка об'єднує представників Українського Червоного Хреста з усієї країни, сприятиме обміну найкращими практиками й досвідом кожної організації по всій Україні, включаючи успіхи, проблеми та отримані уроки.

    У Києві відбувся IV Національний форум організаційного розвитку Українського Червоного Хреста.

    У складі команди Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України на Форумі були присутні голови та спеціалісти з розвитку усіх місцевих організацій Одеської області, які були дуже активні під час практичних занять.

    Форум покликаний стати комунікаційною платформою, яка об’єднує представників Українського Червоного Хреста з усієї країни, сприятиме обміну найкращими практиками й досвідом кожної організації по всій Україні, включаючи успіхи, проблеми та отримані уроки.

    Цьогоріч Форум зібрав понад 450 представників з 24 обласних та 156 місцевих організацій, а також співробітників Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України та міжнародних партнерів.

    Ми поруч!